Samostatný CNC frézař/soustružník

Rádi do naší společnosti přijmeme zručného a samostatného kolegu na pozici Samostatného CNC frézaře/soustružníka. Nabízíme práci v zázemí zdravé české společnosti s velmi dobrým technickým zázemím a snadnou dopravní dostupností. Pro naše zaměstnance zabezpečujeme velmi dobré pracovní podmínky.

KOORDINÁTOR A NAVĚŠOVAČ V PRÁŠKOVÉ LAKOVNĚ

Rádi do naší společnosti přijmeme zručného a samostatného kolegu na pozici Koordinátora a navěšovače v práškové lakovně. Nabízíme práci v zázemí zdravé české společnosti s velmi dobrým technickým zázemím a snadnou dopravní dostupností. Pro naše zaměstnance zabezpečujeme velmi dobré pracovní podmínky.

Operátor CNC ohraňovacího lisu – NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 50.000 Kč

Rádi do naší společnosti přijmeme zručného a samostatného kolegu na pozici Operátora CNC ohraňovacího lisu. Nabízíme práci v zázemí zdravé české společnosti s velmi dobrým technickým zázemím a snadnou dopravní dostupností. Pro naše zaměstnance zabezpečujeme velmi dobré pracovní podmínky.

Obsluha CNC pálicího centra

Rádi do naší společnosti přijmeme zručného a samostatného kolegu na pozici Operátora CNC pálicího centra. Nabízíme práci v zázemí zdravé české společnosti s velmi dobrým technickým zázemím a snadnou dopravní dostupností. Pro naše zaměstnance zabezpečujeme velmi dobré pracovní podmínky.